Den nye Beetle Cabriolet.

 

 

Beetle Cabriolet

Beetle Cabriolet

Ingen anden bil udstråler så meget optimisme som Beetle. I Beetle Cabriolet belønnes denne optimisme med ægte sommerfornemmelser – med et tryk på en knap. Men hvad nu, hvis det gode vejr ikke skulle være med dig? Så sørger det attraktive interiør og den lange række af moderne udstyrsvarianter for at holde det gode sommerhumør højt under kalechen – selv når det regner, og der er grå skyer på himlen.

Kaleche

Sunny one so true, I love you.

For mere af det udendørs inden døre.

Der er vist ingen hemmelighed, at vi mennesker drages mod sol og varme. Hvorfor? Det gør vi, fordi det er godt for os. For sollys gør os simpelthen bare gladere. Og hvilken bedre grund kan der være til at hilse det velkommen? I Beetle Cabriolet tager det dig ikke mere end 9,5 sek. – så er taget åbnet automatisk.

Infotainment

Velforberedt: på sommer.

Radio RNS 510

Radio-navigations-systemet RNS 510 med stemmebetjening, Picture Navigation, touchscreen, stort farvedisplay, dvd-drev, 30 GB harddisk, sd-kortlæser og AUX-IN-stik er udstyret med præinstallerede kort over Europa (ekstraudstyr).

Interiør

Strålende udsigter. Udvendigt som indvendigt.

Dashboard in bodywork colour

Afdækningerne på dash pad'en er lakeret i bilens farve og understreger således den individuelle stilbevidsthed. Opbevaringsrummet i dash pad'en lige over handskerummet er en både praktisk og stilfuld hyldest til Beetle Cabriolets glorværdige fortid.

Eksteriør

Nyd dens solrige sider.

One car, all the summer trends.

Beetle Cabriolet er på farten på et stort udvalg af forskellige attraktive fælge. Fx de stilfulde 18" letmetalfælge Twister. De 8 internationale øgenavne fra Volkswagen Original Tilbehør udgør et helt særligt blikfang.

Oplev mere..