The Beetle.
Originalen er tilbage.
Bedre end nogensinde før.

 

 

The Beetle

Beetle er tilbage.

Der er næppe nogen anden bil, der har fascineret menneskeheden som Boblen. Nu er ikonet tilbage. Men måske på en lidt anden måde end forventet – kraftfuld, dynamisk og med kant. For også for et ikon gælder følgende: Kun ved at ændre sig formår man at forblive tro mod sig selv.

Design

It's a boy.

Klare linjer. I alle sine kurver

Man må lige blinke 2 gange med øjnene. En Boble? Ja! Men en, som er blevet voksen i det 21. århundrede. Og frem for alt mere sportslig. For med sine maskuline proportioner udstråler den dynamik som aldrig før, uanset hvilket perspektiv man kigger på den fra. Men hvilket indtryk du ønsker så, den skal efterlade sig på vejen? Det bestemmer du bedst selv – med det store udvalg af fælge.

Komfort

Praktisk anlagt.

ParkPilot

ParkPilot advarer dig under parkering med akustiske signaler, hvis der er forhindringer: Jo tættere du kommer på en forhindring, desto hurtigere bliver lydfrekvensen. Det muliggøres af ultralydssensorer i bilens stødfangere (ekstraudstyr).

Panoramaskydetag

Panoramaskyde-/-vippetaget skaber en åben og lys atmosfære i kabinen og giver et fantastisk udsyn. Med en lille håndbevægelse kan du vippe taget op med op til 39 mm og lukke frisk luft ind. Tonet glas og et solgardin sørger for beskyttelse mod solen. Hvis du ønsker endnu mere åbenhed, kan du også forskyde taget bagud (ekstraudstyr).

Interiør

Ikon hele vejen igennem.

Farvede ratafdækninger

Elsker man elegance, gør man sig bedst ved at bære tone-i-tone. Præcis som Beetle Design: De specialudviklede rat giver et frisk pust i kabinen takket være ratafdækninger, som passer til bilens farve.

Ambientebelysning

Med ambientebelysningen High skabes der ved hjælp af lyslisten under dørafdækningen og ved hjælp af lysdioder ved højttalerringen til soundsystemet Fender® Sound en enestående atmosfære. Alt efter stemningen kan du vælge mellem farverne hvid, blå og rød (ekstraudstyr).

Eksteriør

Én ting står helt fast: Alt er anderledes.

Bixenonforlygter

Beetle er ikke blot en bil, som tiltrækker sig folks blikke – den kan også få personerne inde i bilen til at "se bedre ud". Det sørger bixenonforlygterne (ekstraudstyr) med markant LED-dagskørelys for. Bixenon aflaster dig især, når du kører om natten, med et spektrum, der minder om dagslys.

Mærke bag på bilen

Ingen anden bil har så mange øgenavne som Beetle. Og det er en god grund til at gøre disse kultagtige øgenavne til dit individuelle kendetegn. Derfor giver Volkswagen Original Tilbehør dig – ud over muligheden for tilkøb af masser af andet udstyr – muligheden for at individualisere din Beetle med 8 internationale øgenavne.

Mød Beetle familien

Original
THE BEETLE

Oplev mere..