Now with something unexpected under the bonnet.

 

 

The Beetle Spirit

Noget helt særligt. Pr. tradition.

Ingen anden bil er omgæret af så meget tradition som Beetle. Her får du mere at vide om, hvor Boblen kommer fra, hvor den undervejs har gjort stop, og hvor fremtiden fører den hen.

Beetle ånden

Oplev ånden.

The One. The Only.

Beetle: En rebel med historie, som også i det 21. århundrede viser ægte kant med alle sine afrundinger. Den kommer med udmeldinger i stedet for at indgå kompromiser. Og den giver inspiration til trends i stedet for at underkaste sig dem. Det er den holdning, der gennemsyrer hvert kapitel af den bevægende historie om Beetle, og som skaber forbindelsen mellem tradition og fremtid.

Historien om Beetle

Allerede i 1967, i året med Summer of Love, rullede tusindvis af Beetle biler hen over de amerikanske veje. Med sine unikke, rebelske former passede Boblen perfekt til den nye bevægelse. Og den sørgede for, at peace, love og freedom også nåede ud til de fjerneste afkroge af Amerika.

Og frihed var også noget, der spillede en rolle i dens hjemland. Udgående fra Tyskland tog den adskillige gange turen hen over Alperne under kælenavnet "Boblen". Men det var ikke kun i rollen som turist, at den blev til en legende i hele Europa. Under kælenavnet "Escarabajo" strålede den under den spanske himmel, og under den portugisiske himmel strålede den som "Carocha".

Design

Design ikon.

The Beetle.
Back for good.

Det er ikke historien, der gentager sig. Det er en fortællingen om en legende, som der bliver skrevet videre på. Og det seneste kapitel i fortællingen har ikke så lidt at byde på. Hvad enten der er tale om infotainment, førsteklasses materialer eller et ikonisk look, der aldrig går af mode – den autentiske stil, som er kendetegnende for Beetle, forener klassisk design og moderne teknik som ingen anden bil.

Oplev mere..